Kempo Blog

Utam a harcművésszé válás adrenalindús és izzadságszagú ösvényein.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Pénteki edzés és övvizsga 2010.04.25.

2010.04.26. 09:04 | david.d | Szólj hozzá!

A péntek délutáni edzésünk rendhagyóan csak az övvizsga felkészüléssel telt, a technikákat és önvédelmet gyakoroltunk. Szombaton a citrom és narancsöves vizsgák voltak a Rákóczi úti Sporttempomban, minden klubtársunk sikeresen teljesítette! Tehát, remélem senkit nem hagyok ki, citrom öves mostantól Bence, Jani, Laci, Tibi, és narancs öves lett András!!

A vasárnapi színesöves vizsgák a Pitypang Utcai Általános Iskolában voltak,T. Ádám, Imi és én mentünk zöld övre, Sz. Atti lilára, B. Ádám szerzett egy fekete véget a barna övére (4. kyu), B. Atti pedig már 2. kyus lett!

A saját vizsgánkról tudok csak mesélni, elég rendesen felosztották a csapatot, mi az eu-konform játszótéren nyomtuk végig a 15 perc kibadachi végeztével az egész vizsgát. Ha tudjuk előre, hogy edzőcipőre szükségünk lesz, sokkal jobb lett volna, így mindhárman az utcai cipőnkben csináltuk a feladatokat azon a jó kis horzsolásokat okozó szivacsos talajon. Rajtam a téli, magasszárú cipőm volt egy vastag zoknival, ami a kinti 35 fokkal nem igazán volt kompatibilis :)
Az erőnlét nem volt gáz, az edzéseink hál'Istennek elég jól felkészítettek minket, egyedül a bambuszbotos csákó bosszantott minket öt percenként egy jó kis hasbaszúrással. Nem egyszer néztünk össze Ádámmal, hogy a következő ilyennél összecsomagoljuk :)
A páros küzdelmek jól mentek, pusztakezes test-full és földharcok voltak, amíg az embereket egyenként vizsgáztatták. Én voltam a legelső akit kiszúrtak maguknak, de egészen jól sikerült a "felelés". 
Ezek után a szuperkatát lenyomatták velünk jópárszor, mire a 64 mozdulatot 14 másodperc alá sikerült vinnie mindenkinek. 
Végezetül mindenki felvette a védőfelszereléseit, és pár kört fightoltunk. Az emberek nagy része már eléggé készen volt, úgyhogy nem kell nagyon durva dologra gondolni. Megjegyzem azért, a test-fullnál a barna öves srác, aki beállt hozzánk, olyat adott nekem fejre, hogy egy 2 mp-re elment a kép... utána vissza is vett kicsit. 
Összességében nem volt annyira nehéz a vizsga, mint amire számítottunk, de tekintve az elmúlt hónapok edzéseit, és hogy mennyi időt és energiát fektettem/fektettünk a kempoba, azt hiszem megérdemeltük az övet. (persze Sensei, nyugodtan regisztrálj csak be, és kommenteld ide, hogyha nem így van :D)

Páran még összefutottunk a Baross utcánál este egy kajálásra, utólag is bocs, srácok, hogy korábban leléptünk, de igazán megérthetitek, az adott szituációban... :)

Gratulálok még egyszer mindenkinek a sikeres vizsgákhoz, és feszítsetek büszkén az új övben mostantól, kiérdemeltétek!!! :)

Címkék: vizsga kempo erőnlét

A bejegyzés trackback címe:

https://mydearkempo.blog.hu/api/trackback/id/tr621951919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása